Trebuie să vă spun ceva.
Zilele (si nopțile mele) arată mult mai neobișnuit decât mă așteptam.
În ultima perioadă am alergat în stânga și-n dreapta 90% cu minunea-n brațe, am comunicat cu habar n-am câte persoane, dar nu-s chiar puține, am strâns semnături, am cântărit decizii, am completat o mare de hârțogărie…și pe scurt: mi-am făcut o idee cam ce se întâmplă în general într-o (pre) campanie politică.
Spoiler alert: mult mai multe și mai complexe decât credeam inițial.
Am aderat de curând la PER, Partidul Ecologist Român, iar când ma întreabă cineva cum de s-a întâmplat asta, pe scurt, pot să spun ca printr-o serie de sincronicități care s-au petrecut foarte rapid. Desigur, poate avea legătură și cu faptul ca uneori îmi e greu să spun nu, dar când toate se așează uimitor în fața ta de parcă sunt pavate de ceva forță invizibilă, mergi să vezi care-i treaba. Oricum m-am surprins și pe mine.
Ideea e ca într-un fel viața mea a apăsat pedala de accelerație, fac eforturi să navighez corespunzător ținând cont de familia mea, valorile mele, oamenii din jur, planurile mele, energia mea și gradul de oboseală pe care îl simțeam oricum, ca mamă.
Dar tot ca mamă, îmi pasă de viitor mai mult ca niciodată, deși mereu am fost o persoană implicată în comunitate.
Și deși totul acum în viața mea e neobișnuit, iar asta vine cu gradele specifice de disconfort, tot ce fac este în primul rând cu curiozitate, drag, entuziasm, viziune și naturalețe.
O să vă mai spun una-alta, ca doar e campanie, nu? Da, aspir înspre Consilul Local, cred ca locul meu e (și) acolo și mai cred ca as face echipă bună cu oameni capabili, harnici și verticali. Până una alta, mă bucur să descopăr în acest partid o echipă sinceră, comunicativă, muncitoare și cinstită, care m-a primit cu brațele deschise și m-a luat pe sus. Iar eu am răspuns cu reciprocitate.
Tot ce am iscalit aici în timp ce-mi adorm puiul e scris din tolba gândurilor direct, autentic, cu-poate-prea-multe-detalii, așa cum știți ca-mi place.
Vedem unde duce drumul ăsta. În primul rând, nu există eșec, atâta timp cât ai ce învăța.
Dar îmi dați o șansă să ajung unde-mi propun, dacă alegeți să puneți ștampila în ziua votului pe sigla PER????
Mulțumesc! Hai, să vi se împlinească cele mai frumoase dorințe!
CMF: 21240538

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentMircea Geoană, interviu exclusiv pentru Realitatea PLUS! Când va decide dacă va candida sau nu pentru președinția României
Articolul următorPresa turcă aruncă bomba: Klaus Iohannis ar urma să se retragă din cursa pentru NATO