A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Piteşti, Tigveni – Curtea de Argeş, potrivit unui comunicat remis de Compania de Drumuri.

Ofertantul desemnat câştigător este S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L., cu preţul de 1.678.873.121,77 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare şi 44 de luni perioada de execuţie a lucrarilor.

Perioada de garanţie a acestora este de 10 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru “Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeş”, în lungime de 9,86 km, în conformitate cu prevederile contractului de proiectare şi execuţie.

În cadrul contractului vor fi realizate mai multe lucrări de artă având o complexitate ridicată, astfel:

– Construirea a 12 poduri, pasaje şi/sau viaducte, având o lungime medie de 230 de m., dintre care, cel mai lung fiind Viaductul de la km. 84+341, în lungime de 630 de m.

– Construirea unui Tunel în lungime de 1350 de m, în zona de traversare a dealului Momaia, judeţul Argeş.

„În perioada următoare, după îndeplinirea termenelor legale privind formularea contestaţiilor, precum şi după soluţionarea eventualelor contestaţii/ plângeri formulate în cadrul prezentei proceduri de atribuire, ofertantul caâşigator va fi invitat la sediul CNAIR S.A pentru semnarea contractului, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestuia”, transmite CNAIR.

Articolul precedentMinistrul Justitiei, Stelian Ion: Dosarul ”10 august” nu se termină aici, solicit public aşteptarea motivării
Articolul următorElena Udrea: ”Unde să fug, sunt mamă și am în grijă un copil. Rămân în țară indiferent ceea ce se va decide”