Primăria municipiului Giurgiu, prin Giurgiu Servicii Publice și firma de salubritate Rosal Grup SA au demarat, începând de marți,15 decembrie, o acțiune de colectare a deșeurilor depozitate necontrolat în zona Platforma 2 (fostul Combinat Chimic).

Imagine

În acțiune sunt angrenați zece angajați din cadrul Giurgiu Servicii Publice care efectuează salubrizarea și igienizarea zonei și alți cinci reprezentanți ai societății Rosal Grup SA, care operează serviciul de încărcare și transport al deșeurilor colectate. 
De la începutul salubrizării și până în prezent a fost strânsă o cantitate de circa trei tone de deșeuri amestecate (textile, plastic, materiale rezultate din demolări și renovări etc.).
Acțiunea de salubrizare se desfășoară în perioada 15-23 decembrie 2020 și este estimată o colectare de aproximativ 20-25 tone de deșeuri mixte.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentDănuț Pop, președintele PER: ”Susțin revenirea lui Ludovic Orban ca premier în detrimentul lui Cîțu sau Cioloș”
Articolul următorCulisele statului paralel, ora 18:00. Cum au fost distruse și băgate în faliment societăți de stat în favoarea firmelor străine