Aeroportul Otopeni a fost scena unui haos generalizat noaptea trecută, după ce mai multe curse ale companiei Tarom au fost anulate, lăsând sute de pasageri blocați și obligați să-și petreacă noaptea pe bănci sau podele. Zborurile către destinații precum Cairo, Amman, Beirut și Budapesta au fost anulate imediat după miezul nopții, creând confuzie și frustrare printre călători.

Potrivit surselor interne, principalul motiv pentru aceste anulări este lipsa de personal cu care se confruntă compania Tarom. În ultimii doi ani, nu mai puțin de 60 de angajați au părăsit compania, ceea ce a dus la un deficit major de personal, afectând capacitatea de operare a zborurilor programate.

Pasagerii afectați și-au exprimat nemulțumirea în termeni duri, mulți dintre ei fiind nevoiți să își petreacă noaptea în condiții improprii. Aceștia au solicitat în repetate rânduri să discute cu un reprezentant al companiei pentru a primi clarificări și soluții pentru situația creată, însă au fost ignorați.

“Am încercat să vorbim cu cineva de la Tarom, dar nimeni nu a venit să ne explice ce se întâmplă sau să ne ofere alternative. Este inacceptabil să fim tratați în acest fel,” a declarat unul dintre pasageri.

Anulările masive și reacțiile pasagerilor au pus din nou într-o lumină nefavorabilă compania Tarom, care se confruntă deja cu o serie de provocări financiare și operaționale. Situația curentă subliniază necesitatea urgentă de a găsi soluții pentru a remedia deficitul de personal și pentru a îmbunătăți comunicarea cu clienții.

 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentAl doilea tur al alegerilor legislative anticipate în Franța. O zi decisivă pentru viitorul politic al țării
Articolul următorIOHANNIS ȘI CIUCĂ PARTICIPĂ ÎMPREUNĂ LA SUMMITUL NATO DIN STATELE UNITE ALE AMERICII