Odată cu apropierea sezonului rece au început să crescă și numărul tîierilor ilegale de lemne.Doi bărbați  din Ialomița sunt cercetați penal după ce au fost prinși cu o autoutilitară plină cu lemne.

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Ion Roată au oprit  în trafic pe 28 septembrieîn, pentru control, o autoutilitară ce transporta lemne. În urma verificărilor efectuate a reieșit că la volan se afla un bărbat de 35 de ani, din localitatea Broșteni, acesta fiind însoțit de un tânăr de 25 de ani, iar materialul lemnos este rezultat în urma tăierii ilegale a unor copaci ce se aflau pe marginea unui canal de desecare din extravilanul localității Alexeni, transmite IPJ Ilaomița.

  La fața locului a fost solicitat sprijinul reprezentanților Ocolului Silvic Urziceni pentru măsurarea materialului lemnos reprezentat de diferite specii de pomi, întreaga cantitate fiind lăsată în custodie pădurarului. A fost ridicat în vederea confiscării un motofierăstrău, cercetările fiind continuate pentru probarea întregii activități infracționale.

În cauză s-a întocmit dosar penal .

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCâte voturi a primit un candidat din Dâmboviţa, decedat de COVID
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 77. De ce Nicușor a ținut neapărat să devină primar