Peste 300 de autovehicule verificate de poliţişti, la finele săptămânii trecute, în cadrul acţiunii de combatere a faptelor ilegale din domeniul silvic. Oamenii legii au întocmit patru dosare penale și au aplicat câteva zeci de amenzi, în valoare de peste 44.000 lei. Totodată, au confiscat material lemnos, în valoare de circa 82.000 lei.

 

 

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au organizat la finalul săptămânii trecute o nouă acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

Activităţile desfăşurate în colaborare cu jandarmii  din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș, reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Maramureş şi ai Gărzii Forestiere Cluj au vizat modul în care se respectă normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase.

Din cele 322 de mijloace auto oprite pentru verificări, 41 transportau material lemnos.

În cadrul verificărilor poliţiştii au constatat 4 infracţiuni şi au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 44.000 de lei. Ca măsură complementară poliţiştii au dispus  confiscarea materialului lemnos, în valoare de aproximativ 82.000 de lei.

 

Sursa foto: IGPR

 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mihai Sandu Niță, mandat de 8 luni plin de scandaluri. Clanurile care au capturat PSD Ilfov
Articolul următorPreședintele a promulgat legea care prevede extinderea categoriilor de persoane care beneficiază de reducerea cu 2 ani a vârstei de pensionare