Alice Simona Man, prim-vicepreședintele Partidului Ecologist Român (PER), este de părere că numirea lui Adrian Ionel în funcția de director general al Unifarm – calitate din care, între timp, a fost suspendat – s-a făcut „tot la o inițiativă politică”. Chiar și așa, ea a explicat că, până când justiția ajunge la o concluzie finală, oficialul beneficiază și el de prezumția de nevinovăție. 

„Este de mult numit în această funcție, nu este tocmai recent numit. Cred că este deja din anul 2012, dacă nu mă înșel, cu o mică pauză când a fost la Cantacuzino pentru o perioadă foarte scurtă. Probabil că a avut o numire tot la o inițiativă politică și, de aici, putem face diferite supoziții și să creăm scenarii. Acum, dumnealui este acuzat, este într-o fază și într-o etapă de cercetare cum că ar fi pretins. Până când nu se va dovedi foarte clar că este vinovat, eu cred că beneficiază și dumnealui de prezumția de nevinovăție. Cred că ar fi greșit din partea noastră să venim și să îl acuzăm pe nedrept până la un moment dat, când justiția își va spune cuvântul”, a declarat Alice Simona Man, în direct pe B1 TV.

Prim-vicepreședintele PER a explicat că, din câte a înțeles, „denunțătorul a avut și o probă poligraf și practic a căzut la acea probă, deci n-ar putea să fie chiar luat în considerare denunțul pe care acesta l-a făcut. Este destul de la limită, ca să spun așa, cel puțin până la acest moment, ce se întâmplă cu fostul director Adrian Ionel, despre care înțelegem că este doar suspendat din această funcție, până când va hotărî DNA dacă trimite sau nu dosarul în judecată”.
 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Eugen Durbacă, condamnat cu executare, grațiat de Iliescu. Cariera traseistului Giani Dungă
Articolul următorCazul Croitoru. Judo, pseudo-justiție și “rezerviștii”. Avocat FRJudo: “Sentinţă nepermisă împotriva judo-ului, ce trece de limita absurdului”