Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că a aruncat țara în haos în plină pandemie pentru a obține toată puterea. „Mare ghinion a avut țara asta să-i fiți președinte”, îi transmite Pop lui Iohannis.

„Aflăm astăzi cu stupoare de la ministrul Muncii că nu mai sunt bani de pensii și alocații. Cu toate astea prețurile în România au crescut, doar prețurile și euro. Salariile sigur nu.

După aproape două luni de când nu avem un guvern nici nu e de mirare. De ce nu avem însă guvern? De ce votul cetățenilor nu mai contează în algoritmii politici și de guvernare? Să-l întrebăm pe domnul Iohannis, care numai el știe de ce a aruncat țara în haos în plină pandemie.

Situația din spitale este disperată și mor atâția oameni din lipsă de stocuri de medicamente sau ard de vii pentru că Guvernul Câțu este absolut incapabil să gestioneze această criză pandemică. Dar cine l-a ținut în brațe pe Florin Câtzu cu prețul de a-și arunca țara într-un haos politic și economic?

Desemnarea generalului Ciucă vine ca un pas suplimentar în a îngenunchia România. Fără un sprijin politic real, pe care nu-l are din partea niciunui partid, Ciucă nu este decât o nouă marionetă a lui Iohannis. Toate acțiunile președintelui au avut o singură logică: Iohannis vrea toată puterea și calcă în mod meschin peste capul și mecanismele democrației ca să o obțină.

Cu cât Iohannis obține mai multă putere, România devine mai instabilă, este ciuntită și vândută pe nimic și efectiv distrusă economic. Dar greul îl suportă oamenii de rând, pentru că din Egipt și din alte destinații turistice președintele nu resimte apăsarea financiară a românilor.

Actorul Marius Manole a decis să-și returneze decorația Ordinul Meritul Cultural înmânată de Iohannis și spune că “președintele este un trădător”. Un alt fost susținător al lui Iohannis, Lucian Mîndruță, care a scris în trecut o carte elogioasă despre președinte, a declarat public că va folosi acele pagini ca hârtie igienică.

De ce? Pentru că domnule Iohannis ați dezamăgit îngrozitor. Ați devenit unul dintre cele mai mari eșecuri în ochii românilor. Ghinion… mare ghinion a avut țara asta să-i fiți președinte”, afirmă Dănuț Pop într-un comunicat de presă.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentScandal în Guvernul încă neînvestit – PSD și PNL au început atacurile reciproce
Articolul următorMarcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților