Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, face un apel la români să nu se lase păcăliți de tot felul de apostoli ai ecologismului care duc ecologia în derizoriu și un apel la guvernanți să lu se lase intimidat și să dea drumul la marile investiții care vor face țara să meargă înainte spre un nivel de trai superior:

”Dragi români,

Traim vremuri de grea încercare şi pare că tot ceea ce stiam noi nu mai este valabil. Nu vă lasați păcăliți. Această scrisoare este mai degrabă un manifest al Partidului Ecologist Român la schimbările de paradigmă ce duc în derizoriu ecologia.

Vrem să vă asigurăm că împartăşim alaturi de dumneavoastră ideea că România ar trebui să se concentreze pe rezolvarea propriilor probleme.

Vremurile de criză cer soluții de criză!

ONG-urile de mediu care blochează dezvoltarea României nu au legatura cu Partidul Ecologist Român!

Avem suspiciunea existenței unei complicități a funcționarilor guvernamentali cu activiştii de mediu, întârziind derularea și finalizarea investițiilor care afectează interesele străine şi care trebuiesc blocate. Acest fapt se poate încadra lejer în constituire de grup infracțional organizat!

Credem că acest subiect ar trebui să fie inclusiv pe masa CSAT.

Solicităm pozitia guvernului României fața de asaltul ONG-urilor şi fundațiilor de mediu, în privința blocării implementării proiectelor de importanță strategică în România! Partidul Ecologist Român solicită lista completă a acestora şi sumele cu care statul român le finanțează. Solicităm intervenția imediată a instituțiilor statului şi scoaterea în afara legii a tuturor organizațiilor de mediu care prejudiciază interesele cetățeanului român.

Lăsați gândacii și construiți autostrăzi! Dați drumul la termocentralele pe cărbuni, activați și construiți hidrocentrale! Nu condamnați România la penurie energetică și sărăcie pe niște motive de care nu mai ține nimeni cont în UE, cum ar fi decarbonificarea. Avem ca exemplu Germania! Asigurați stabilitatea Sistemului Electroenergetic National! Acționați pentru facturi mai mici la energie si gaze!

Cerem recuperarea resurselor naturale și naționalizarea companiilor de distribuție a energiei electrice și a gazului natural. Avem deja o campanie în desfășurare!

Vedeți ce se întâmplă și în Europa. Extremiştii care distrug tablouri prețioase în numele ecologiei, olandezii care dau copiilor în școli viermi și insecte la masă, pseudoecologiștii care cer distrugerea agriculturii tradiționale şi renunțarea totală la carne pe motiv că se poluează ori reguli tâmpite pentru reducerea și interzicerea creșterii porcilor în gospodărie, toate acestea sunt ABERAȚII pe care Partidul Ecologist le respinge în totalitate!

Noi vrem mâncare sănătoasă pentru români, un trai mai bun şi siguranța existenţială a fiecaruia dintre cetățeni.

Suntem împotriva tăierilor de păduri din arii protejate, împotriva tăierilor ilegale și vrem interzicerea scoaterii lemnului din țară pe o perioadă de 20 ani. Vrem închisoare de până la 20 ani pentru astfel de cazuri. Suntem împotriva folosirii cianurii și a fracturării hidraulice, împotriva importului de deșeuri dar pentru un sistem unitar de gestionare a deșeurilor în România.

Suntem români adevărați, suntem Partidul Ecologist Român și milităm pentru sănătatea și bunăstarea compatrioților noștri. Nu  suntem de acord cu ONGurile și extremiștii  care vor să ne sacrificăm cum zic ei în numele salvării planetei sau a intereselor străine!

România trebuie să se dezvolte iar românii să o ducă mai bine, la ei acasă, pentru că se poate!”, spune Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentFOTO Amendă record și plângere penală pentru Primăria Constanța, din cauza gropii de gunoi din port
Articolul următorPreşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, audiat la DNA