Liderul Partidului Ecologist Roman, Dănuț Pop, atrage atenția supra unui fenomen interesant care trece aproape neobservat in agenta mass-media: Unde a disparut DNA?

”Este interesant cum, de când cu guvernul de coaliție, mișcările din justiție nu mai sunt sub lupa observației. Niciun scandal despre MCV sau prea putine comentarii despre raportul Greco. Nici ambasadorii nu mai sunt cum au fost, bine… asta poate fi și gratie întâlnirilor cu Anca Dragu, în fiecare joi! Este o liniște interesantă.
Rezistentii au dispărut iar Stelian Ion, cel mai mare dintre justițiari, pare că se ocupă fix de penetrarea politicului in justiție. Puțin zgomot despre CSM ori chestiunea bugetului sau centralizarea achizițiilor la Ministerul Justiției.
In caz ca nu vă dați seama, se practică o prostituție politica odată cu cățărarea unora la demnități publice. Curiozitatea mea ar fi, unde este DNA? Când vom avea dezbateri reale pentru o Justiție Corecta in România si Legea Răspunderii Magistraților? S-a abandonat subiectul? Se ocupă Serviciile?
Sau așteptăm să ne dea “tonul” Kovesi când își începe activitatea la UE?”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficiala de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentTransport ilegal de material lemnos interceptat de polițiști
Articolul următorRizea, la “Jocuri de Putere”: Ponta a dat ordin, prin Maior, să fie eliminat Vanghelie