Ecologistii (PER) îl ironizează pe Traian Basescu și îl provoacă sa spună public ce va bifa in declarația CNSAS, privind posibila sa candidatura la alegerile locale, tinand cont ca a fost deja declarat de prima instanță colaborator al Securitătii, și dacă va semna ca Petrov sau Traian Băsescu.

„Fostul președinte al României amenință partidele de pe dreapta eșichierului politic, dacă nu vor bate palma pentru a susține un candidat unic la Primăria capitalei, se va vedea “nevoit” să intre în lupta pentru PBM. Adică, sub scuza ridicolă de a salva PMP-ul – adică fix 2%, scorul actual al partidului, Basescu vrea să fie din nou pionul care schimbă, de fapt, istoria Bucureștiului. Teama reală privind amenințarea indirectă a lui Petrov, ar trebui sa fie, mai degrabă, dinspre sistem, care îl tine în brațe, în loc sa-i fi arătat cartonașul roșu demult!

Faptul că Basescu vrea vot electronic sau prin corespondență, pe repede înainte, intr-o Românie total nepregătită tehnologic pentru un astfel de pas, arată clar că speră la măsluirea alegerilor. Din nou: sacrificarea partidelor mici și pomparea voturilor pentru scoaterea din moarte clinică a partidului basist, precum și împăierea unui președinte de țară care, ar fi trebuit sa rămână onorabil în istorie, dar continuă să dăuneze românilor. Dacă își va depune candidatura, promitem să îi trimitem o ladă, simbolic, să înțeleagă unde va ajunge! Tot in istorie”, afirmă Dănuț Pop, președintele PER.

Articolul precedentHoți de lemne conduși la închisoare
Articolul următorPremierul Orban anunță că masca ar putea deveni obligatorie și în aer liber