Președintele organizației județene a Partidului Ecologist Român (PER), Cristinel Manolache, un vechi aspirant la fotoliul de primar al Bacăului, și-a anunțat intenția de candida pentru această funcție la alegerile din toamnă. Manolache a reușit să se plaseze pe locul secund în opțiunile băcăuanilor, la alegerile din urmă cu patru ani, la acea dată, din partea Partidul Social Românesc (PSRo) înființat de Mircea Geoană și dizolvat, între timp, informează desteptarea.ro.

„E oficial, dar, pentru mine, va deveni cu adevărat oficial atunci când îmi voi depune dosarul de candidatură la Biroul Electoral Local și va fi și validat. Urmează să ies cu un program, când voi organiza și o conferință de presă pe acest subiect. O parte dintre ideile mele le-am făcut vizibile pe pagina de Facebook a partidului. Sunt lucruri esențiale pentru viață, zic eu”, ne-a declarat președintele PER Bacău, Cristinel Manolache.

În textul prin care își anunță dorința de a intra în lupta pentru preluarea frâielor orașului, șeful ecologiștilor băcăuani se referă, printre altele, la „nevoia de confort” a băcăuanilor, respectiv cartiere curate și străzi asfaltate (nu doar arterele principale, ci cele din fața blocului sau a casei), parcuri bine îngrijite, „apă și la parter, și la etajul 10” etc. „Dorința și determinarea de a nu renunța vin după semnalele pe care le-am primit din partea cetățenilor Bacăului, căci eu îmi luasem gândul de la Primărie. După cum știți, avusesem două proiecte, în 2012 și în 2016. Dar, mai ales locul pe care l-am obținut la alegerile de acum patru ani m-a motivat să revin în cursa electorală pentru funcția de primar, precum și contactele pe care le-am tot avut, în ultimii ani, cu băcăuanii. Ei mi-au spus să nu renunț”, a încheiat Cristinel Manolache, candidatul Partidului Ecologist Român la funcția de primar al Bacăului.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 44. Dezinfectare internă accidentală
Articolul următor100% TU DECIZI! Daniel Barbu, ministrul bătut cu roșii de protestatari. Demisie după o declarație halucinantă