Ecologistii (PER) ii transmit ministrului Drula ca autoironia nu corecteaza nicicum situatia din transporturi, dupa ce acesta a declarat ca acum se injura singur cand sta la rand, in trafic, pe Valea Prahovei.

“Ne bucuram ca Drula (n.r.: ministrul Transporturilor și Infrastructurii) are spirit de gluma, n-am bucura si mai mult sa ne arate priceperea sa. Daca nu are pricepere, macar sa continue injuraturile pentru colegii sai din coalitie si din opozitie, care au fost in ministerul Transporturilor si sa plece. Si romanii injura, dar nu detin functia de ministru” a declarat Dănuț Pop, presedintele PER.

„Ii sugeram Ministrului Drula sa adreseze cuvenitele injurii si colegilor de alianta Ionut Mosteanu, Ludovic Orban, Lucian Bode, Dan Costescu, Ramona Manescu, Relu Fenechiu, Ovidiu Silaghi, Alexandru Nazare si inca multi altii care au sfidat votul romanilor si au distrus destinele din transporturi in ultimii 10-15 ani!

Daca injuraturile lui Drula se adresau numai catre “distrugatorii de infrastructura” din PSD si acolitii acestuia, ii sugeram sa ceara socoteala si celor de pe lista completata cu managerii si membrii CA-urilor numiti politic de acestia, dar niciodata intrebati de performanta!”, a concluzionat Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentAmenzi de 30.000 lei și confiscarea mașinii pentru cei care aruncă deșeurile la întâmplare
Articolul următorInterimarul pus la Străzi de fostul primar Gabriela Firea recunoaște că nu a pus limitatoare de viteză pe strada unde au murit cele două fete