Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER), a criticat extrem de dur Legea Porcului votată în Parlamentul României de către senatori.

“Văd că an de an, prin decembrie, se rostogolesc regulile europene despre cum să- şi crească românii porcii în gospodărie. Anul acesta deja s-a trecut la fapte, Legea Porcului a trecut deja prin Senat şi pune botniță românilor! Este inadmisibil! Sper ca parlamentarii din Camera Deputatilor să împiedice adoptarea unei astfel de legi, împotriva românilor!

‼️ Țăranii românii nu pot avea decât 5 porci pentru îngrăşare, consum propriu, dar nu mai pot deține scroafe. Se interzice hrănirea acestora cu resturi alimentare, actiune practicată de când lumea in zonele rurale din România! Nu există termen de comparație a gustului de carne al porcului de țară față de cel din import!

Cei care vor sa practice comercializarea sunt vizați de alte regului!

Eu sunt împotriva acestor regului europene pentru că unicul scop este îngenunchierea țăranului român şi abonarea României la produse de import!

Părinții şi bunicii nostri erau mult mai sanatosi si mai ecologisti ca noi! Gestionau circuitul produselor în natură, ceea ce astăzi se cheamă reciclare! Erau sănatoşi şi agricultura precum şi creşterea porcinelor, ovinelor şi bovinelor reprezentau siguranța lor existențială, o garanție!

‼️ Iar facem legi pentru şmecherii din industrii si cei de la Bruxelles? Țăranul român cui rămâne? România noastră e preponderent rurală!

Pensii mici, locuri de muncă rare, salarii mici acum vor să-i îngenunchieze de tot! “Grija” asta o mai aveau pentru români! RUŞINE!”

Dănuț Pop

Preşedinte PER

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCetățenii repatriați din Maroc, mulțumiți de modul în care Guvernul României a reușit să-i aducă înapoi în acasă
Articolul următorRelaxări de sărbători în România. Noile măsuri anti-COVID, anunțate de Raed Arafat