Liderul Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, se arata foarte nemulțumit de activitatea noului ministru al Sanatatii, criticand declaratiile recente ale acesteia pe tema vaccinarii.

”Ministra Sănătății, Ioana Mihailă aruncă iar sămânță neîncrederii in Guvern și a acestei campanii de vaccinare, deja neconcordantă cu mesajele responsabililor dar și a miniștrilor de coaliție.
Poate că, cel mult, vaccinarea obligatorie va exista la ea la clinică. Atât. Ioana Mihăilă a demonstrat iresponsabilitate in interviul acordat la Bihor.
Perspectiva discriminatorie in cazul vaccinarii obligatorii a fost atent analizatat inclusiv de oficialii europeni. Legiferarea Obligativitatii vaccinarii pentru anumite categorii profesionale este, evident, discriminatorie, și s-ar încalcă drepturile omului. La fel de grav este că s-a pus in discuție “ retragerea beneficiilor sociale pentru cei care prin refuzul lor (nejustificat medical) de vaccinare contribuie la spolierea bugetului din care îşi trag beneficiile”.
In cazul acesta, îi cerem doamnei ministru să iasă in fata romanilor și sa dea garanții publice tuturor că vaccinul este sigur și că nu exista efecte adverse distructive pentru organismul uman. Mai mult, dacă deține aceste informații, să își asume domnia sa orice risc. Doar in cazul acesta este îndreptățită sa lanseze idei despre vaccinarea obligatorie”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentUn cerb a apărut pe o stradă din Gorj
Articolul următorIa pastila SRS. Ioan Talpeș atacă familia Geoană