Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, a comentat marți pe pagina personală de facebook cele mai recente decizii luate de coaliția de guvernare cu privire la comunitatea LGBTQ.
”Înțeleg ca niște ONGuri someaza statul roman sa-și recunoască rolul in opresiunea homosexualilor și lesbienelor și fac referire la articol 200, abrogat, din vechiul Cod Penal.
Eu cred ca sunt instruiti sa atace astfel guvernul, tocmai de către rezistentii din alianță. Oamenii noi, dar cu metehne vechi, practica o procedură previzibilă: promovează un conflict intre ONG/ comunitate și statul român, pentru ca, intr-un târziu, Guvernul sa reacționeze. Adică tot ei, ai lor!
Nu vi se pare ca in ultimul timp auzim mult prea des și mult prea mult despre LGBTQ?
Relatiile intime pe care aceștia le promoveaza nu trebuiesc insotite de actiuni si atitudini zgomotoase pentru restul societatii care ii accepta si tolereaza.
Discriminarea poate lua diferite forme in societatea românească, iar perioada 1968-2001 la care se face referire, este puternic definita de evenimente multiple, pozitive și negative pentru toată România, nu doar pentru ei. Înțeleg ca exista un val internațional dar acest context de refulare a comunităților LGBTQ este efectiv deranjant și exagerat.
Legislația din România este lacunară și nepotrivită ori neadaptată in multe domenii și in cele mai multe cazuri ne afectează pe toți: legislația pe mediu, sănătate sau justiție, ori cea fiscală, birocrație sau lipsa digitalizarii. Acest sistem complex practicat in România ne afectează și influentează viețile in fiecare zi, fără sa conteze orientarea sexuală! Să somăm cu toții statul român, format din cine? Instituții, oameni aleși prin vot, pe cei numiți politic?
Prea multe despre ei, cei putini și prea puțin despre noi, cei mulți: toalete și fântâni in curtile rurale, scoli fără toalete și fără căldură ori clădiri vechi, copii decedați, igiena spitalelor- nosocomiale- cetățeni decedați, păduri tăiate, gropi gunoi, poluare- inundații, boli respiratorii, infrastructură precară, lipsa autostrăzilor- accidente rutiere, analfabeți- funcțional cu diplomă, export forta de muncă pentru Occident, firme românești falimentare, producători autohtoni ignorați și neajutorați, industrie românească la pământ, trădări naționale etc.
Acestea sunt probleme majorității!
După cum observați, comunitatea LGBTQ, nu este o prioritate pentru România de astăzi!
După manualul realizat de UE pentru comunitatea LGBTQ in schimbarea unor termeni, denumiri părinte 1,2 etc, dezbaterea legată de educația sexuală in scoli ca și conținut pe vârste, solicitarea acestui ONG reprezintă o etapa elementară in planul USR-Plus de a împinge România înspre o direcție nedorită de majoritatea creștină a României. Asumarea unei asemena poziții de către statul roman va duce imediat, poate la despăgubiri si la schimbarea legislației și adaptarea aplecată înspre nevoile LGBTQ, creând astfel o discriminare pozitivă față de majoritate, deschisă deja spre acceptare și toleranță la dreptul fiecăruia la viața intimă.
A se intelege astăzi rolul și importanța Referendumului pentru Familie!
Cred ca in acest moment promovarea in comunitate ca zi simbolica cea in care a fost abrogat articolul, este mai mult decât suficient pentru argumentele invocate de acest ONG, zi pe care comunitatea LGBTQ să și-o marcheze. Despre poliția politică, tratamentul aplicat intelectualilor, efectul legislativ “Decreteii”, practica supravegherii totale sunt subiecte care s-au tot pus in discuție. Ar fi ridicol și nedrept ca țară să ne focusam exclusiv asupra episoadele comunității LGBTQ, fără să existe o perspectivă generală!
Pluseristii să uite astfel de inițiative si sa faca si ei ceva util pentru țară! Să guverneze!
România are nevoie de Dumnezeu ca reper, familie: femeie și bărbat, mama și tată!”, a scris Dănuț Pop.
Sursa: Realitatea Ecologista