Partidul Ecologist Roman sustine organizaţiile producătorilor agricoli şi ale lucrătorilor în agricultură care scandează în Piaţa Victoriei, în semn de protest faţă de măsura autorităţilor de închidere a pieţelor alimentare care funcţionau în locaţii acoperite.

“Venirea noastră alături de manifestanți este legitimă pentru că noi, Partidul Ecologist Roman, susținem o #RomânieSănătoasă cu produse românești, susținem o Românie sănătoasă fără drepturi restricționate, nici la educatie, nici la dreptul taranilor romani de a-si castiga existența vânzând produsele pentru care și-au investit economiile, și-au mâncat timpul in grădini și solarii și acum sunt nevoiți sa-și vadă toată recolta putrezind sau înghețând.

Vrem mâncare sănătoasă pentru români!

Este inadmisibil sa închizi piețele pentru producătorii autohtoni și sa ții deschise supermarket-URI. Dacă putem sta la coada la supermarket, de ce nu putem cumpara și din piete sau mânca in restaurante?

Au pus botniță “sărăciei”, condamnându-i pe țărani la frig, condiții inumane, la îmbolnăvire sigură! Se pare ca ce nu a reușit, slava Domnului, Covid-ul, “sprijina” guvernantii”, a declarat Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentSondaj realizat la comanda PER. Cum stau partidele cu trei săptămâni înainte de alegeri?
Articolul următorDolj: La braconaj cu o armă deţinută ilegal