Liderul Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, face o paralela intre ceea ce se intampla in guvernul Macron din Franta si prestatia USR PLUS în Romania.
”Să arătam cu toții, degetul spre Franța!
Mandatul lui Emanuel Macron are deja o grozavă simbolistică politică dar și civică in istoria Franței. Ultimele știri ne arată cum, pentru a doua oară, un alt ministru de-al său este cercetat penal. Și nu oricare ministru, de data aceasta este chiar cel al Justiției.
Frantei, unul dintre pilonii de baza ai UE, membru fondator, i-a venit randul sa fie arătat cu degetul pentru probleme grave in domeniul Justiției, la cel mai înalt nivel. Pentru ca la noi, balcanicii, totul este pus sub lupa observației! Iată că nici marea Franța nu este imaculată așa cu pretinde. Ca și celelalte state europene, de altfel! Să-i batem obrazul și să nu iertăm!
Așteptăm ca Julien Cioloș să scoată capul de sub fusta lui Macron și să ne vorbească despre acest caz “insignifiant”. Ne- am obișnuit sa intervină periodic pe temele din România. De ce nu ar vorbi şi acum?
Mi-ar plăcea ca și useristii să opineze pe acest subiect, și cei de la rezist, să se pronunțe, așa principial, fără ca sloganul lor sa aibă vreo legătura sau valabilitate cu Franta, bineînțeles! “Fără penali in functii publice”, sloganul care la noi a devenit lozinca ce a făcut loc in politică fiilor de sucuristi și a întreținuților cu studii in afară! Corupția, tema unui partid al cărui lider este sclavul preferat al președintelui Franței, care susține imbecil mentinearea MCV pentru România și care se încadrează de departe la trădători de țară!
Haideți useriştilor, haide Cioloș, îndrăzniți să cuvântați!”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentMitrea îl acuză pe Dragnea de „predare” a PSD în ghearele SRI
Articolul următorRealitatea PLUS continuă dezvăluirile incendiare despre Guvernul Cîțu