Dănuț Pop, liderul Partidului Ecologist Român, critică starea proastă în care a ajuns Sectorul 1 din Bucuresti, aflat în administrarea USR si a lui Clotilde Armand.

”Se făcuse iarba de 1m prin parcuri şi primarița Armand uitase că are apucături ecologiste. Şi mai ales de “bunele practici” din oraşele Occidentului privind mentinerea curateniei urbane.
Ea este mai mult cu inaugurarile de poteci, incadrate fastuos la spatiile verzi ale sectorului. In ideea că cele noi contează, cele existente, iata-le în ce situatie sunt.
Ar fi o lovitura de imagine, de exemplu, dacă doamna Clotilde Armand ar umbla cu coasa, la propriu, prin sector. Parcurile au iarba pana la genunchi iar practica aceasta a cositului este populara in Romania… in rural ce-i drept, dar, ar stabili un record si in capitala. Copiii s-ar speria de ea iar cei ce au crezut-o binecuvantarea si salvarea Sectorului, se vor inchina. Altii vor crede că este o formă de artă, dar in final, va fi o acţiune de asumare a personajului: Cea cu coasa, aducatoarea de probleme, boli, mizerie, poluare, taxe mari etc.
Incă o dovadă că Pluseristii sunt habarnisti si că sunt de departe blestemul asupra Romaniei, nicidecum salvarea!”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista