Liderul Partidului Ecologist Roman, Dănuț Pop, se arată uimit de reactia autorităților, care au scos basma curată pe tăietorii de lemne care au bagat in spital un activist si doi jurnalisti.
 
”Comunicat halucinant al Gărzii Forestiere după agresarea activiștilor de mediu: Nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori/ Să nu se mai meargă în teren
Instituția afirmă că în zonă nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori, iar cei care vor să obțină informații despre situația pădurilor ar trebui să le ceară de la instituții, nu să se deplaseze în teren.
Parlamentarii, Klaus Iohannis, Citu, ministrul Mediului ce faceti? Dormiti?
TREZITI-VA!!!
NE SPUNE O INSTITUTIE DE STAT SA NU SE MAI MEARGA PE TEREN SA CERCETEZE TAIERILE ILEGALE SI DEFRISARILE ???? RUSINE!
Din acest moment s-a incheiat simularea si leneveala autoritatilor publice de verificare si control in domeniul mediului inconjurator!
TOTUL ESTE OFICIAL: MAFIA LEMNULUI FACE LEGILE SI REGULILE!
Desfintati Ministerul Mediului Apelor si Padurilor! Care mai este utilitatea ministerului dupa un asa comunicat?
DEMISIA GARDA FORESTIERA SUCEAVA SI GARDA FORESTIERA IN GENERAL DACA GIREAZA CONDUCEREA JUDETEANA SV.
In martie 2021 Garda Forestieră își majora salariile cu 15%. PENTRU CE MAI STATI ACOLO LA SUCEAVA?”, a scris Dănuț Pop pe pagina orifială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCulisele statului paralel | „Echipa câștigătoare” a lui SuperCîțu și legăturile cu banii buni: Ciucu, Băcanu și Gheorghiu
Articolul următorLiviu Dragnea, interviu eveniment, la Realitatea Plus. Secretele care dinamitează scena politică. Jocuri murdare – dezvăluirile care vor lăsa urme adânci. De ce tremură Palatele?