Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, a transmis un mesaj dur către David Muniz, însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA în România.

”Americanii ne vorbesc despre corupție! Muniz nu-și vede mizeria din propria curte?
David Muniz, însărcinat cu afaceri al ambasadei SUA vorbește despre corupția din România ca o amenințare la siguranța naționala, dar nu spune ce se întâmpla în SUA! Cazuri răsunătoare țin prima pagina a publicatiilor, inclusiv despre Hunter Biden, fiul actualului președinte. Ca sa nu mai vorbim despre ultimele episoade politice, cu Trump și aproape prăbușirea Congresului.
Prin așa-zise “consilieri” și “recomandări” diplomatice, americanii își pun tranșat amprenta pe legislația din România, mai ales pe Justiție! Vor cu celebritate desființarea SIIJ. Îi încurcă!
Pe vremea lui Kovesi dădeau dispoziții clare în privința arestărilor, ca să fie distrus capitalul românesc! A se vedea inclusiv mandatul lui Gitenstein.
Politologul american George Friedman este unul dintre acei analisti pe care ii asculta liderii politici si militari de la Washington și care a transmis României că vom rămâne izolați și că ne paște războiul, dacă nu ne “decidem” in privința Roșiei Montane și a gazelor de șist, cerând siguranță legislativă privind contractele cu investitorii americani.
Deci, Muniz se grăbește să pregătească terenul juridic al americanilor ce vor să exploateze resusele naturale ale țării noastre?
Ați furat destul România, ajunge!”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentUE verifică banii cheltuiți de România în Deltă – ancheta vizează peste 1 miliard de euro
Articolul următorCulisele Statului Paralel – VIDEO – Interviu exclusiv cu Ovidiu Tender, dezvăluiri șoc – Totul despre relația cu Maior și Bica