Liderul PER, Dănuț Pop, a comentat ironic pe pagina personală de facebook gafa recentă a Ancă Dragu, președintele Senatului, care a încurcat Zalăul cu Sălajul.

”Foarte bună gluma, doamna Dragu!
Bun! S-a lămurit și președinta Senatului, al doilea om in Stat, că există județul Sălaj.
Și ca să fie cazul complex, îl implică și pe Cioloș, că așa e la Pluseriști, efectul bulgărelui de zăpadă. Și pe bună dreptate !
Eu as zice că e vina lui Julien. Stă doar pe lângă Macron, încât, nici măcar colegii din partid nu au auzit care e treaba cu Sălaj și Zalău. Atât e de mândru de locul natal si de patriot! Bine măcar ca e glumeț, din spusele doamnei.
Bine… se aude că doamna Dragu are mai multă școala ca doamna Dancilă și in cazul acesta, se poate întâmpla oricui să facă astfel de greșeli. Că la Viorica Dancilă se jignea mult. Sigur, ea era și PSDistă, era și mai amuzant.
Dar așa e cu oamenii ăștia noi! E altceva!
Bine că am tot împărțit slană și pălincă, mă știu ecologistii de maramureșean! Cel puțin am înlăturat orice dubiu că există județul Baia Mare
*pamflet”, a scris Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentKlaus Iohannis, înainte de întâlnirea șefilor UE: ”Certificatul de vaccinare nu trebuie să ducă la discriminări”
Articolul următorCum au ajuns banii muncitorilor pe mâna actualilor lideri sindicali: JAFUL de miliarde din patrimoniul UGSR – dezvăluiri incendiare la „Culisele statului paralel”