Cîțu a mai împrumutat încă 2,2 miliarde lei de la bănci deci, va să vină un alt nivel de fericire peste noi.
 
”Creșteri economice inspirate din basme, creșteri ale nivelului de trai, alimente ieftine pentru romani, lipsesc doar laptele și mierea pe străzi întrucât nu au loc de gunoaie. O guvernare de senzație pentru că datele statistice vorbesc: oamenii sunt fericiți și alimentele sunt cele mai ieftine din Uniunea Europeană. Mda, iar in opinia prim-ministrului romanii sunt proşti sa creadă ce aud și nu ceea ce simt. Sărăcia se simte, din păcate pentru domnul Câțu! Preturile la electricitate, gaze cresc! Fermierii îşi aruncă produsele pe câmp că nu au loc in supermarketuri!
Până ieri premierul ne explica despre desele sale împrumuturi ca fiind unele cu cap, bine calculate și orientate către investiții, nu cum făceau pesediștii, le epuizau pe “treburi” sociale! Ne întrebăm despre ce investiții vorbește Câțu, deoarece nu știm să fi pornit construcția vreunei autostrăzi, a unui spital sau vreun tronson de cale ferată.
Poate ne spune premierul și despre zona sa de interes, a dobanzilor la care se imprumută
si mai ales dacă există aranjamente cu bancile cu care lucrează”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentEXCLUSIV  Agricultorii, semnal de alarmă foarte serios: Nu mai producem să ne hrănim propriii cetățeni
Articolul următorViorica Dăncilă la BNR. „E nou. Și pentru dânsa… Și pentru oricine!”