Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, a lansat un atac fără precedent la adresa ministrului justitiei, Stelian Ion, argumentând cu deciziile recente ale acestuia, care contrazic hotărârile Curții Constituționale.

”Stelian Ion caută să salveze rezistentii și să mai aducă îmbunătățiri asupra imaginii USR-Plus. Este un tupeist fără scrupule. Revine cu teme sensibile pe care le transformă in teme populiste deși are informații clare si oficiale care nu mai au șanse; Profita politic inclusiv de cazul investigatiei campaniei false a fostului ministru al Mediului, Alexe, ce-l implica și pe președintele Klaus Iohannis, privind plantările de arbori.
De infracțiunile de mediu ar trebui sa se ocupe magistrați specialități, cum am mai scris, dar ideea de DNA al pădurilor a fost deja in atenția Curții Constituționale.
Si in acest context, Stelian Ion continuă să își arate disprețul față de Hotararile CCR; Un vierme!
Romanii aștepta fapte, nu declarații, mai ales când vine vorba de mediu, după atâtea campanii false!”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.
 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentDavid Saranga: „Hamasul are un singur motiv, acela de a șterge Israelul de pe hartă”
Articolul următorCe se află în spatele “execuției” lui Vanghelie. Cine îl protejează pe Geoană – Culisele statului paralel, ora 18