Partidul Ecologist Român cere clarificări publice sefilor de Camere, Deputaților și Senat, in legătura cu informația adoptării tacite a unei legi privind ștergerea datoriilor a două bănci din România, Raiffeisen Bank și BCR.

Chestiunea fraudării cu bună știință a bugetului de stat de către bănci trebuie lămurită iar statul român, in acest caz, trebuie să acționeze in interesul României. Ecologistii acuză Legislativul că face uz de practica adoptării tacite, atunci când există interese obscure- neatenția intenționată.

“ Suntem total împotriva adoptării unei legi de ștergere a datoriilor băncilor. In opinia mea, ar fi un act clar de trădare națională! O faptă ce ar rămâne ca o uriașă pată pe imaginea întregii garnituri parlamentare, guvernamentale și prezidențiale!

Sa nu uitam că deja există antecedente. După marea rusine națională de adoptare a proiectului privind scoaterea produselor românești de pe rafturile supermarketurilor- lege promulgată de președintele României, circulă informație in presă că suntem ușor, ușor și sclavii băncilor!

Deci, când era cazul de amnistie fiscală pentru români, s-a ieșit in stradă, s-a făcut mare gălăgie. Când e vorba de banca #rezist, toată lumea tace! Acesta este realmente un motiv de ieșit in stradă!” a declarat Dănuț Pop, președintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentÎmpădurire în Topolova
Articolul următorRealitatea.net, poziție de TOP în online-ul românesc, în luna martie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere constantă