Președintele PER, Dănuț Pop, a declarat că USR+ este o formă fără fond și o construcţie politică bisexuală care minte electoratul asupra identităţii sale politice: în ţară se auto-defineşte ca fiind de centru- dreapta când, în realitate, este afiliat, pe plan european, unei familii politice de stânga, neo marxiste.

“Doar câteva exemple. Alegaţia ”Proprietatea privată trebuie să dispară” a fost gandită şi promovată de USR+ dar a fost băgată de acest construct politic sub preş în urma reacţiei prompte, de respingere, a românilor. Ea nu a disparut din bibliorafturile USR+. Este de aşteptat să apară spre aplicare dacă această construcţie politică ajunge la guvernare, ori la remorca PNL, ori la cea a PSD.

Parteneriatul ambivalent al USR+ cu PSD şi PNL este VALIDAT. Un singur exemplu. Usturator! USR+ a votat în Parlament aberaţia legislativă a PNL privind detenţia la domiciliu a condamnaţilor în justiţie şi supravegherea lor cu ajutorul brăţărilor electronice. Aberaţie legislativă a PNL care a fost votată cu entuziasm şi de PSD, ALDE, Pro- România. Adică de gaşca DE STÂNGA a scenei politice din România.

Partidul Ecologist Român nu are nevoie să se machieze politic pentru a înşela romanii. PER este un partid asumat, cu vocaţie europeană de orientare centru, care sustine natura, viaţa si competitivitatea economica a Romaniei. In prag de campanie electorala, PER demască ipocrizia şi manipularea votanţilor de către USR+ şi va continua să sancţioneze dur orice partid care intenţionează să joace poker politic cu voturile românilor, implicit cu viitorul României”, susține Pop.

 
 

 

 
Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 9. Pandemie a capella
Articolul următorPRIMUL INTERVIU al lui Liviu Dragnea din închisoare. Fostul lider PSD rupe tăcerea – Interviu exclusiv Realitatea PLUS