Dănuț Pop, liderul PER, îl critică pe liderul PNL, Florin Cîțu, după ce acesta a avertizat că România a ajuns să se împrumute la dobânzi foarte mari.

Culmea tupeului, Florin Cîțu a declarat că este “îngrijorat să nu cumva să ajungem în două-trei luni de zile la mâna instituțiilor internaționale.” Tocmai el face această declarație! Acum că nu mai este Prim-Ministru face pe îngrijoratul, dar atunci când a avut puterea de a decide, a decis să vândă pe bucățele resursele României. Cele mai profitabile companii ale acestei țări au fost privatizate în timpul mandatului lui Cîțu. Hidroelectrica tocmai ce urmează să fie scoasă la bursă. În interesul cui? În niciun caz al românului sau al României, ci tocmai în interesul unor firme externe. O să ajungă românii să depindă de companii străine, nu numai de instituții.

O să ajungem Cîțule la mila unor acționari străini, pe resursele noastre, fie că vorbim de gaze, de apă sau de curent, în primul rând pentru că tu ești un TRĂDĂTOR de țară, o marionetă macabră dornică de îmbuibare personală. Cât tupeu să ai să tragi tu semnale de alarmă, să mori de grija românilor, după ce le-ai vândut țara. Puține cuvinte pot exprima gradul de dispreț pe care îl meriți din partea românilor.

Trădătorule, cine este omul lor, cu băncile și privatizarile?

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentBogdan Despescu, despre ordonanța care prevede amenzi uriașe pentru conducătorii auto impulsivi: „Sunt pentru o mai bună disciplină în trafic”
Articolul următorSondaj CURS: Datele care agită apele. Toate calculele politice, date peste cap