Hoții de lemne par a fi de neoprit. Cea mai recentă victimă a lor este un pădurar judeţul Galaţi. Acesta a fost atacat de doi hoţi de lemne și a rămas fără armă după ce a tras două focuri de avertisment în aer.

Incidentul s-a produs vineri dimineaţa într-o pădure din comuna gălăţeană Brăhăşeşti. Pădurarul i-a văzut pe hoţii de lemne şi a încercat să-i oprească pentru a-i da pe mâna poliţiştilor. El a tras două focuri de armă în aer, dar a fost atacat şi lovit cu un obiect în cap, conform Mediafax.

Hoţii au fugit, luând cu ei arma pădurarului. Victima a sunat la 112 şi a anunţat incidentul. Ulterior, poliţiştii i-au identificat pe agresori şi au găsit arma furată.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 30 de ani, pădurar la Ocolul Silvic Tecuci, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe fondul forestier aparţinând comunei Brăhăşeşti, ar fi surprins boi bărbaţi care sustrăgeau material lemnos. Încercând să-i oprească ar fi tras două focuri de avertisment, în plan vertical, dar cei doi l-ar fi atacat, lovindu-l cu un obiect contondent, în zona capului, şi sustrâgându-i arma din dotare. La scurt timp, după sesizare, în urma activităţilor investigative, poliţiştii i-au identificat pe cei doi prezumtivi autori ai faptelor, doi bărbaţi, de 50 şi 23 de ani, ambii din comuna Brăhăşeşti. La domiciliul acestora, într-o anexă a gospodăriei, poliţiştii au găsit şi arma sustrasă”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal, cei doi bărbați fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Vlad Voiculescu și rețeaua citostaticelor. Bântuit de relația de rudenie cu foști securiști
Articolul următorVIDEO INTERVIU EXCLUSIV LIVIU DRAGNEA, Episodul 2. Cum au fost Dăncilă și Stănescu manipulați de Servicii