Fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie, vizează un mandat de deputat, ca membru al Partidului Egologist Român, filiala Călăraşi, potrivit unei decizii a instanțelor locale.

Vanghelie deschide lista de candidați, care fusese contestată în Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană, însă instanța a anulat decizia, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Partidul Ecologist Român a cooptat, în ultimele zile, și alți social- democrați care nu au prins un loc pe listele PSD la alegerile parlamentare, printre ei numărându-se Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.

Marian Vanghelie este judecat de Tribunalul București într-un dosar pentru luare de mită și abuz în serviciu, fapte pe care le-ar fi comis când era primar al Sectorului 5. Procesul este pe rolul instanței de 5 ani.

Minuta Tribunalului Călăraşi 

„Admite contestaţia formulată de către reclamantul Partidul Ecologist Român împotriva Deciziei 16 adoptată de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 12 Călăraşi. Dispune anularea respectivei decizii. Admite lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor în Circumscripţia nr. 12 Călăraşi a Partidului Ecologist Român, astfel cum a fost modificată, astfel: la poziţia nr. 1, Vanghelie Marian, la poziţia nr. 2, Popa Vasile Valentin, la poziţia nr. 3, Drăghici Marinela Cezarina, la poziţia nr. 4, Ardeleanu Ioan, la poziţia nr. 5, Neagu Constantin şi la poziţia 6 Panait Lucian Mădălin. Cu apel în termen de 48 de ore de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Călăraşi. Pronunţată în şedinţa publică din data de 26.10.2020. 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentMarți la ora 18:00 Spovedania lui Rizea la “Culisele statului paralel”: Cine se teme, cine vrea să-l facă să tacă
Articolul următor100% TU DECIZI! Valerian Vreme, traseist veritabil, mai schimbător ca vremea