Oameni noi în politică sau “produse” bine pregătite în laboratoarele secrete? Cine este Vlad Voiculescu, actualul ministru al sănătății? Personaj de film, înconjurat de consilieri cu legături primejdioase cu big pharma, fondatorul rețelei 2.0, fiul unui fost colaborator al Securității, Vlad Voiculescu creează din ce în ce mai multe controverse.

Cum a ajuns tânărul norocos din Pucioasa să fie angajat pe un post important la o bancă din Viena? De ce a ascuns că familia sa a avut legături cu Securitatea? Ce studii are de fapt ministrul care după incendiul de la Matei Balș a spus că face ce poate? I-a favorizat pe cei de pe piața imunoglobulinei? De ce s-a opus transplantului pulmonar în România?

Este cel mai înfocat susținător al implicării ONG-urilor în actul de guvernare! Mandat nou de ministru, aceleași practici și colaboratori vechi. 15 consilieri și 4 secretari de stat! Dezvăluiri de senzație doar la Culisele statului paralel cu Anca Alexandrescu!

Articolul precedentPER cere gratuitate la consumul de energie efectuat în intervalul orar 24-6, ca în Germania
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 153. Cum au ajuns mimozele chelnerițe să fie plătite din banii statului de către Administrația Națională Apele Române