Însoțit de echipa de consilieri ai Partidului Ecologist Român, Mircia Gutau a depus sâmbătă, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

“Doresc să mulțumesc miilor de cetățeni ai municipiului care au semnat pentru susținerea candidaturii mele. Doresc să mulțumesc, de asemenea, tuturor cetățenilor orașului, cu ajutorul cărora am realizat atâtea proiecte bune pentru municipiul nostru.

Îi rog în continuare pe râmniceni să aibă încredere în mine și în echipa mea de consilieri și îi asigur că în mandatul 2020-2024 voi continua să lucrez pentru binele orașului, indiferent cât de mult s-ar împotrivi unii sau alții.Râmnicul merită din plin șansa de a se dezvolta sănătos pe mai departe, de a rămâne și de aici înainte unul din cele mai frumoase și curate orașe din țară, cu care să ne mândrim în fața întregii lumi !” – Mircia Gutau, primar PER Ramnicu Vâlcea.

Articolul precedentIohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilită de Parlament
Articolul următorOrban despre moțunea PSD: Guvernul gestionează situația cu profesionalism! Este o iresponsabilitate ce face PSD