“Somez Ministerul Mediului să spună cetățenilor cine poluează Bucureștiul și zona metropolitană!” transmite primarul general al capitalei. “Trimiteți comisarii Gărzii de Mediu să verifice! Doar aceștia au atribuții prin lege! Trafic nu e! Cine arde deșeuri sau … iar păcură? Faceți nani când alții (interesați) poluează?”, scrie Gabriela Firea într-o postare pe Facebook. 

Noul episod de poluare a început încă de marți seara. Contactați telefonic de redactorii RealitateaEcologista.net, comisarii Gărzii de mediu au declarat că ei nu fac măsurători, așteptând sesizări. Prin urmare, am făcut o sesizare scrisă pe 19 martie a.c., care nu a avut niciun rezultat până în momentul scrierii acestui material. Primarul general al Capitalei intuiește bine starea de letargie a celor care ar trebui să protejeze sănătatea mediului, în favoarea cetățenilor. De ce nu se mișcă lucrurile? Cine are interesul să ascundă actele criminale care se produc asupra mediului?

Facebook/Gabriela Firea

Reamintim că Bucureștiul are probleme serioase cu poluarea, în ultimele luni, noaptea, în weekend, dar și la orele de vârf înregistrându-se depășiri și cu 1000% a limitelor maxim admise.

Articolul precedentIzolați în poluare. Risc major de extindere a epidemiei
Articolul următorSalvarea vine de la Dumnezeu. “Dacă plouă, scade poluarea”