Organizația Județeană Dolj a Partidului Social Democrat a semnat, joi, un protocol de colaborare cu Partidul Ecologist Roman – Filiala Dolj, prin care cele două structuri se angajează să se susțină reciproc, pentru buna desfășurare a activității în administrația publică locală.

Președintele ales al CJ Dolj, Cosmin Vasile, a spus că prin acest protocol se asigură majoritate în Consiliul Județean Dolj și că astfel vor lucra pentru realizarea proiectelor promise în timpul campaniei electorale.

„Organizația PSD Dolj a hotărât încheierea unui protocol de colaborare cu PER. Prin acest protocol asigurăm o majoritate în CJ Dolj și vom încerca sa implementă, proiectele dezvoltare, să aducem fonduri europene si tot ce am promis în campania electorală să transformăm în fapte, acesta fiind și rolul candidaturilor noastre”, a declarat Cosmin Vasile.

Acesta a anunțat că propunerea PSD pentru unul dintre posturile de vicepreședinte al CJ Dolj este Mihai Neațu.

Propunerea PER Dolj pentru postul de vicepreședinte CJ Dolj este Antonie Solomon.

În ceea ce privește Consiliul Local al Municipiului Craiova, protocolul stabilește faptul că PSD și PER își vor acordă întreaga susținere pentru proiectele avansate de către executivul condus de primarul Lia Olguța Vasilescu, ami anunță repprezentanții celor două formațiuni politice.

Totodată, documentul cuprinde prevederi privind colaborarea între reprezentanții celor două formațiuni politice la nivelul celorlalte consilii municipale, orășenești și comunale din județul Dolj.

 

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentNu toți eroii poartă pelerină! Marcel Vela, mesaj pentru MAI
Articolul următorSânmihaiu Almaşului: 8 amenzi aplicate hoţilor de lemne