Ecologiștii din Vâlcea au dat lovitura pe piața achizițiilor politice pre – electorale. Cătălin Avan, primarul de la Păușești – Otăsău, a trecut la partidul condus de Mircia Gutău și Eusebiu Vețeleanu.

Avan a fost liberal vechi, a fost viceprimar în perioada 2012 – 2016, apoi a câștigat relaxat mandatul de primar, iar acum se pregătește pentru un al doilea. În timpul conferinței de presă a PER, acesta a fost întrebat în ce raporturi se află cu PNL, formațiune politică din care a făcut parte. 

,,Ce ar fi trebuit eu să fac când colegii mei erau chemați la sediul PNL cu executor judecătoresc? Cristi Buican are numărul meu de telefon, dar nu l-a folosit. Aveam viceprimarul ieșit de o lună din Spitalul ‹Fundeni› unde făcuse transplant de ficat. N-am vrut să ajung să spun toate acestea, dar trebuie. Directorul școlii din localitate, care e și consilier local, a devenit doctor acum doi ani. Nu pe plagiat! Și pe oameni ca aceștia îi ia Mircea Poenaru să-și bată joc de ei? Domnul Păsat și cu alții de acolo îi certau pentru că i-au făcut consilieri județeni. I-au certat că nu au făcut scor la europarlamentare. Deci, m-ați întrebat dacă mai sunt membru PNL? Nu! Din acel moment nu am mai fost. Nu mi-am dat demisia, dar… Îi rog din suflet să mă excludă pe motive de cotizație” – a declarat primarul, citat de gazetavalceana.ro.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mihai Fifor, pesedistul bun la toate ministerele: șef la Apărare, Economie, Interne și chiar premier!
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 20. Kim Kardashian la Casa Albă