Opțiunea politică a PER este: stat de drept și eco-capitalism. Aceasta înseamnă respect față de principiile echilibrului și controlului reciproc al puterilor în stat, ale apărării libertăților individuale, și ale încurajării dezvoltării eco-capitalismului sub toate formele sale: uman, industrial, financiar, tehnologic, cultural ori funciar, în scopul creșterii bunăstării românilor, dar numai în condițiile protejării mediului și cu respectarea principiului dezvoltării durabile.

PER consideră că este necesară o activitate politică de redimensionare a rolului statului prin întărirea rolului său ca garant al drepturilor constituționale și al bunei funcționari a piețelor.

PER consideră că principalul mijloc de modernizare și de ridicare a nivelului de trai îl constituie efortul propriu-național prin valorificarea potențialului intern, lărgirea și perfecționarea pieței interne, ridicarea nivelului de educație și încurajarea inițiativei antreprenoriale a capitalului autohton.

Romania a fost batjocorita, defrisata, umilită si tradata. Romania noastră frumoasă si bogata a fost îmbolnăvită. Românii, oameni cu bun simti, harnici si credincioși au fost conduși de personaje care au avut o agenda decât cea a noastră , a României. Au dovedit Impotență politica și administrativă.

România are nevoie astazi, urgent, de un proiect de țară 2020 -2040, concret, de viziune, coeziune si constanță. Acest proiect trebuie sa fie prioritatea ZERO a politicienilor, indiferent de culoarea politica, de numele președintelui sau componenta guvernelor viitoare. Acest proiect va arata partenerilor internaționali ca putem fi respectați si apreciați la justa noastra valoare.

Credem ca exista o linie ROSIE dincolo de care politicul nu are voie sa treacă: educație și sănătate. Acești doi piloni pe care se construiește o țară si destinul ei trebuie sa fie sănătoși.

Românii trebuie sa fie hotărâți, activi și parte într-un proiect de regenerare a țării.

Trebuie sa vindecam România. Cred intr-o Românie sănătoasă!

Dacă votam ce-am mai  votat vom avea ce-am mai avut!

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentFlorin Cîțu: Vor fi înghețate salariile demnitarilor și în 2021
Articolul următorPartidul Ecologist Roman solicita interzicerea intrarii miliardarului George Soros in Romania