Pornind de la exemplul unui incident cu un copac în București, care a afectat zeci de familii, PER atrage atenția că este timpul să punem pe primul loc siguranța și protecția mediului!

”Locuitorii unui cartier din Sectorul 1 sunt sinistrați după ce un copac a căzut, provocând daune semnificative. Este timpul să punem pe primul loc siguranța și protecția mediului! Află mai multe despre acest incident și ce măsuri propunem pentru a preveni astfel de situații. 
Dan Podaru – Consilier Local Sectorul 1, candidatul Partidului Ecologist Român la funcția de primar al Sectorului 1, încurajează cetățenii ca pe 9 iunie să-i trimită în șomaj atât pe Clotilde Armand, cât și pe acuză pe Nicușor Dan.
 “Este inadmisibil! Oamenii au nevoie de soluții, nu de neglijență. Familii sinistrate, urgențe medicale ignorate! Incompetență marca Clotilde Armand și USR!”
 Susțineți schimbarea pentru un sector 1 mai sigur și mai verde!”, a transmis PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentOmul din umbră care știe toate secretele lui Florian Coldea, dezvăluiri explozive, la Culisele Statului Paralel – ora 21:00
Articolul următorNicușor Dan, prins în insectarul lui Florian Coldea. Cristoiu, dezvăluiri bombă: generalul Statului Paralel, întâlniri de taină cu primarul Capitalei