Partidul Ecologist Român reacționează, după ce deputata Ana Bichall l-a criticat pe actualul ministrul al Justiției, Stelian Ion, pentru că nu a reușit să obțină în CSM un aviz favorabil pentru proiectul de desființare a SIIJ.

Partidul Ecologist consideră că Ana Birchall nu este în măsură să mai intervină în problemele de justiție, invocând lipsa de credibilitate și moralitate, așa cum arată un comunicat de presă.

„Ea chiar crede ca reprezintă ceva in Justiția din România! Pentru cei care au uitat, celebra doamnă s-a remarcat printr-un clip în care dă bani lui Geoană ca să primească un loc eligibil pe listele PSD.

Oare cum reușim sa punem in funcții taman oameni care, fie nu au legătura sau care au antecedente tangențiale cu domeniul? A se vedea și cazul Stelian Ion pe subiectul garsoniera. In astfel de situații nici nu ai cum sa nu pui sub lupă mesajele pe care aceștia le transmit către romani.

Și pana la urmă, cui ii face Birchall jocul? Lovitura data de CSM pluseristilor privind avizul negativ la desființarea SIIJ este epică! Cândva, pozitionarea CSM, chiar și consultativa, era sfântă pentru rezistenți! Bine ca ii mai alină Birchall din când in când, cu viziunea ei internațională!”

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentBraconier depistat de poliţiştii de frontieră brăileni
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 157. Dragoș Bucur o face lată. Gestul care a înfuriat