România traversează o criză sanitară, dublată de una economică! Prețurile la gaze și energie electrică au explodat în plină pandemie, iar un partid vine cu soluția pentru a rezolva o parte din criza economic. Partidul Ecologist Român cere ”naționalizarea” exclusivă a resurselor naturale în contextul crizei energetice, mai ales că decizia de compensare a facturilor este, deja, un eșec.

”Partidul Ecologist Român solicită domnului Marcel Ciolacu ”naționalizarea” exclusivă a resurselor naturale în contextul crizei energetice în care ne aflăm.

Degeaba s-a votat legea privind compensarea facturilor dacă aceasta nu poate fi pusă în aplicare.

Reiterăm ideea că unica soluție viabilă rămâne răscumpărarea rețelelor de distribuție a energiei și controlarea prețului la producător.

PER face apel către liderul PSD, Marcel Ciolacu, să țină cont de faptul că resursele și accesul fiecărui român la acestea sunt aspecte ce țin de siguranța națională. Răscumpărarea acțiunilor va conduce la reintrarea în posesia statului a propriilor resurse, ceea ce va asigura ziua de mâine pentru români și pentru România.

Țări precum Franța, Anglia, Polonia, Ungaria și Italia au aplicat deja această soluție. Naționalizarea resurselor ar dovedi românilor că are lideri patrioți, cărora le pasă de România.”, transmite Dănuț Pop, preşedintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentSorin Cîmpeanu, un pas înapoi în scandalul tăierii burselor de merit în 2022. Anunț despre REVIZUIREA criteriilor
Articolul următorGeorge Simion, liderul AUR, interviu EXPLOZIV la Culisele statului paralel, duminică, de la ora 21.00