Partidul Ecologist Român (PER) se pregăteşte de alegerile locale cu o “garnitură” de vedete. Nume consacrate în politică vor candida în mai multe judeţe. În Dolj, Primăria Craiovei este vizată de Antonie Solomon.

Antonie Solomon ar putea să o înfrunte pe Lia Olguţa Vasilescu, cea care şi-a anunţat intenţia de a candida din partea PSD. Ar fi al doilea duel între cei doi. În 2012, când Solomon candida din partea UNPR, a fost învins de Olguţa Vasilescu. După opt ani, acesta vrea să-şi ia revanşa.

Antonie Solomon are 64 de ani. A fost în perioada 2001-2004 viceprimar al municipiului Craiova. În perioada 2004-2012 a deţinut două mandate de primar. În 2012, a fost ales senator.

Prin aruncarea în lupta electorală a unor nume cunoscute, cum sunt Antonie Solomon, Gabriel Berca, Teodor Niţulescu sau Mircia Gutău, PER speră la o prezenţă mai importantă în consiliile locale, în consiliile judeţene şi chiar la conducerea unor primării.

Pe lista candidaţilor PER se numără vechi politicieni mai puţin activi în ultimii patru ani, dar şi personalităţi din mediul de afaceri, cu notorietate pe plan local, informează stiripesurse.ro.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 5. Imunizare politică pe model american
Articolul următor100% TU DECIZI! Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a “executat-o” pe Kovesi la comandă