Ecologiştii din Partidul Ecologist Român (PER) cer ca ONGurile care au făcut demersuri la Comisia Europeană şi au solicitat ca proiectele hidrotehnice pe care Guvernul României doreşte să le introducă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) să nu fie acceptate deoarece afectează mediul, să fie verificate de autoritățile statului.

„Mai mult, PER cere coaliției de guvernare, în frunte cu premierul Nicolae Ciucă, să prezinte public spețele celor care au procese cu statul în situațiile în care, prin demersurile lor, ating proiectele strategice sau conexe soluționării actualei crize pe care o traversăm.

Partidul Ecologist Român respectă ONGurile care înteleg să îşi desfaşoare activitatea fară să facă rău românilor şi României şi care nu folosesc protecţia mediului ca argument pentru a bloca dezvoltarea României, în acțiuni pe care şi alte state europene le-au facut şi continuă să le facă! Reaua intenție şi repetivitatea acestor acțiuni de blocare nu trebuiesc trecute cu vederea”, transmite biroul permanent național al PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentComplici la defrișarea României. Pădurile, pustiite din indolența statului – interesele obscure ale austriecilor
Articolul următorPrima companie de stat care își mută conturile de la BCR: “Este o decizie administrativă a noastră”