Partidul Ecologist Român consideră că Vela nu mai poate rămâne în fruntea MAI și acuză că interlopii beneficiază de protecția poliției. PER face referire și la evenimentele incredibile de la înmormântarea interlopului Emi Pian, unde poliția și jandarmeria au privit impasibile la încălcare legilor și a normelor sanitare.

”Domnule Vela, nu mai sunteți in măsură să cereți românilor să respecte legea! Dați-vă demisia!

In timp ce romanii de rând își îngroapă morții in condiții de necrezut, clanurile au parte de tratamente preferențiale. Mai mult, apar in spațiul public declarații halucinante privind “protecția” de care acestea beneficiază din partea poliției.

Recentul caz arată analfabetismul funcțional al conducerii MAI, după modul in care a eșuat in gestionarea unei moment privat și dureros din viața unei familii. Numărul mare de persoane și lipsa măștilor de protectie au fost elementele permise pentru clan dar nu și pentru alți români. De ce poliția nu a intervenit atunci?

PER cere demisia ministrului Marcel Vela pentru neputința de a reda încrederea populatiei in Poliția Română, pentru suspiciunea existentei unui complot între MAI si clanuri, dar mai ales pentru continuarea acestor fraternități deplânse de foarte mulți români. Clanurile nu ar exista fără complicitatea poliției!”, se arată într-un comunicat al PER

Articolul precedent76 de dosare penale pentru infracțiuni în domeniul silvic
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 41. Vești proaste pentru preoții traficanți