Liderul PER, Dănuț Pop reacționează tranșant după ce Franța consideră încă prematură ridicarea MCV-ului și cere menținerea acestuia atât pentru România cât și pentru Bulgaria. Pop susține că Dacian Cioloș trage sforile pentru ca ridicarea MCV să-i devină instrument la prezidențiale.
 
“Prin refuzul Frantei, Cioloș forțează mâna liberalilor pentru a rezolva problema. Orban, ca si Barna, care au acuzat permanent PSD-ul de esecul in ridicarea MCV, se vor recunoaste infrânți in demersul lor. Și cum sa fie altfel cand figura reprezentativa din Justitie, Stelian Ion este contestat de comunitatea procurorilor si judecatorilor, de CSM, de alianta la guvernare…?
 
Ultima solutie? Julien!! El va fi omul momentului și de aceea se folosește de acest instrument. Poate că eliminarea MCVului pentru România va fi unul dintre pilonii de bază ai platformei sale pentru prezidențiale.
 
Avem un mare salvator printre noi și nu ne dăm seama!” A declarat Dănuț Pop, liderul PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentAutoritatea Electorală Permanentă anunță că a fost finalizată rambursarea cheltuielilor electorale efectuate la alegerilor locale şi parlamentare din anul 2020
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 183. Șoșoacă mai are de dus o luptă: vin cipurile peste noi!