Partidul Ecologist Român critică aroganța guvernanților cu care tratează și acționează la problemele din pandemie. Ecologistii susțin că Voiculescu și Arafat sunt depășiți psihic și intelectual de situație.
“Le sta gândul doar la strategii de marketing! Nu se ajuta nici pe ei dacă pozează in victime și dau replici arogante. Carierele lor sunt deja compromise, dau dovada de prostie! Nu au voie sa aibă atitudini nepotrivite sau neprofesioniste, nu pe banii și pe sănătatea noastră! In astfel de situații este nevoie de multă competență iar ei sunt praf. Cum să gestioneze corect dacă ei nici măcar nu discută între ei?
Cu care mafie se lupta Vlăduț, când fix ei sunt cei care acționează împotriva poporului de dragul imaginii politice? Momentul Foișor este expresia genocidului modern! Este un incompetent obznic! Să plece! Totul are o limtă!
Sa nu vorbească de mafie ci de clientela lui (cei care l-au pus ministru)! D’aia ține cu dinții de funcție. Iar Câțu, poate să facă remaniere când un ministru este slab pregătit, deși trebuia să vadă când l-a luat in echipa. Trebuia avut in vedere ce a făcut Vlăduț in guvernul Cioloș! Era suficient să nu-l pună in funcție! Astăzi, decontăm toți prostia lui Vlad Voiculescu! Au fost mereu interese politice, dar până la atingerea demnității omului! S-a înțeles deja că liberalii îi lasă pe miniștri USR-Plus să-și rupă gâtul, dar cu ce preț? Liberalii trebuie să acționeze acum, pentru binele romanilor!” a declarat președintele PER, Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentAEP anunță că valoarea subvenţiilor virate partidelor în luna aprilie este de peste 13 milioane de lei
Articolul următorCulisele statului paralel | Comerțul României, controlat de ofițeri sub acoperire. I.C.E. ”Dunărea”, firma Securității VIDEO