Premierul Nicolae Ciucă este neasumat și fuge de situația creată de greva cadrelor didactice, transmite biroul permanent național al Partidului Ecologist Român (PER).

„Să nu uităm că omul lui Klaus Iohannis este premier de un an și jumătate și nicio revendicare a reprezentanților profesorilor nu a fost soluționată până acum. Este inadmisibil ca premierul să le bată indirect obrazul profesorilor că fac greva exact când se schimbă guvernul. Știm cu toții de ani buni care este situația în învățământ, din toate punctele de vedere”, transmite PER.

„Mai mult, Nicolae Ciucă anunță că proiectul noii legi a salarizării va fi înaintat Parlamentului tocmai la 1 septembrie! Vacanța parlamentară, bat- o vina!

Nu ar trebui să ne mire că PNListul cel dintâi nu a prioritizat nevoile profesorilor, având în vedere că inclusiv președintele țării ne-a scos ochii cu un titlu de proiect în doua mandate- România Educată- fără să se implementeze ceva concret. Este practic o mare rușine pentru PNL această situație a grevei, ținând cont că există un președinte PNList și un premier PNList, care s-au promovat cu un proiect de țară care viza fix învățământul romanesc. Unde mai pui că ministrul Educației este tot din gașca liberalilor! Vor nu vor, problema este în curtea lor! PNL-ul ar fi putut să- și mai spele imaginea rezolvând această situație! Este o lașitate lăsarea moștenirii a unei astfel de calamități guvernamentale, în prag de rotativă! Premierul Ciucă și Ligia Deca trebuie să rezolve această problemă majoră înainte de a intra, oricum, în negura uitării politicii românești!”, mai spun reprezentanții PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentClubul de Presă creează un nou agregator de conținut editorial
Articolul următorClubul de Presă somează CNA să înceteze practicile abuzive pentru limitarea libertății de expresie și intimidarea jurnaliștilor!