Știrea ca România a anunțat deja că suntem deschiși sa primim refugiați afgani ar trebui să alarmeze toți români, cred reprezentanții PER.
 
PER îl critică dur pe ministrul de Externe, Bogdan Aurescu și se declară total împotriva ordinelor europene și mai ales a cotelor de refugiați.
 
Ecologistii (PER) spun că procedura ar trebui sa fie taman invers, demnitarii români ar trebui sa transmită poziția românilor, dacă aceștia vor sa fie solidari și dacă sunt dispuși sa accepte acest amestec social cât și modificările genetice, influențele și interferențelor culturale.
Partidul Ecologist cere liderilor de partide parlamentare sa se poziționeze public pe această temă și sa își argumenteze alegerea.
 
Ecologistii cer raportul public al Ministerului Muncii privind necesarul de forta de munca solicitat de sectorul privat. Dacă, in cel mai rău caz, se merge pe cotele europene, atunci PROPUNEM sa li se acorde drept de munca și NU drept de sedere.
 
”Astfel, credem că nu Comisia Europeana ar trebui sa stabileasca un numar de refugiați pentru România, ci Camerele de Comert Judetene, Patronatele, AJOFM-urile, adica, cererea de forta de munca necalificata sau slab calificata in care sa se investeasca traininguri pe domeniile deficitare. Procedura să rămână valabilă inclusiv pentru cei calificați”, au transmis reprezentanții PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentLiderul PER despre Klaus Iohannis: ”Mutul tot mut ramâne!”
Articolul următorCe încredere mai au românii în premier după scandalurile în care este implicat – Sondaj INSOMAR