Partidul Ecologist Român (PER) condamnă, într-un comunicat de presă, atitudinile grobiene din Parlamentul României.

“Comportamentul unor parlamentari este specific unor huligani de stadion! Parlamentul României a devenit un circ ieftin al unor intelectuali de tablă. Este o rușine pentru țară să vedem declarații extremiste de la tribuna parlamentară și mai ales episoade cu tendințe clar violente, instigări la ură și violență! Atacuri fără precedent au loc între adversarii politici și ar trebui de urgență stopate! Unii deputați ne-au arătat că nu au limite, dând dovadă de obraznicie, disperare și populism crunt!

Autorii instigării la ură sunt cei de la USR, aprofundată de AUR prin extremism și manifestări suburbane. Două partide care promovează agresivitatea în exprimare și manifestare, s-au unit astăzi în Parlament, fiind incapabili să facă opoziție constructivă, remarcându-se prin liveuri și scandaluri pe holurile Parlamentului.

Cerem aleșilor să respecte instituția Parlamentului, mandatele și românii!”, se precizează în comunicatul PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentLegile Puterii, ora 20:50 – Gabriela Firea: cum vor fi protejați copiii și vârstnicii de sărăcie?
Articolul următorComunicat Realitatea Media: Trustul nostru NU va ceda NICIODATĂ presiunilor de ȘANTAJ. Bogdan Muzgoci va fi ACȚIONAT ÎN JUDECATĂ pentru MINCIUNILE aruncate în spațiul public