Ecologiștii îi cer lui Cioloș să spună public dacă aparține sau colaborează cu servicii secrete străine sau românești:

”Partidul Ecologist Român urmarește cu multă atenție evoluția uneia dincele mai severe crize politice din ultimii 30 de ani! In condițiile încare nici puterea și  nici opoziția nu pot constitui alianțe, agenda cetățeanului român, amenințat cu criza sanitară, energetică, alimentară și  mai ales cu lipsa unei perspective convingătoare, este calcată în picioare de efectele statului eșuat, în întregul lui!

Propunerea de Prim Ministru, fără a trezi interes în cadrul societății românești, obișnuită cu guvernul ZERO, merită măcar o minimă garanție de integritate și moralitate!

In acest sens, solicităm candidatului Dacian Cioloș o declarație publică prin care să respingă suspiciunile legate de apartenența sau colaborarea cu serviciile secrete romanești sau străine!”, se spune în comunicatul remis presei.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | S. R. Stănescu: Cioloș va reveni la Guvern, e programat, Iohannis a primit mutarea în plic
Articolul următorCulisele statului paralel | ȘANSELE lui Dacian Cioloș de a forma viitorul guvern. Ce i se pregătește lui SuperCîțu