Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, ieri, în urma unui control specific efectuat asupra unui ansamblu rutier, peste 20 de tone de deșeuri tip PET, provenite din Macedonia.

Șoferul automarfarului a prezentat pentru control, documente de însoțire a mărfii,  din cuprinsul cărora rezultau neconcordanțe privind cantitatea dar și tipul deșeurilor transportate. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că deșeurile de tip PET au ca importator o societate comercială din județul Buzău.

Autoritățile de control nu au permis intrarea pe teritoriul României pentru mijlocul de transport în cauză, deșeurile fiind returnate societății expeditoare.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentRaed Arafat vine la “Culisele Statului paralel” – Secretarul de stat răspunde celor mai DIFICILE întrebări – ora 18:00
Articolul următorTragediile care au schimbat România: Doctorul pentru care românii au ieșit în stradă – Cum ar fi arătat România fără Raed Arafat