Cristian Popescu Piedone nu va candida din partea PUSL la Primăria Capitalei, se arată într-un comunicat emis de partid. Gabriela Firea va fi cea susținută de formațiune în cazul unei candidaturi.

După ce în presă s-a vehiculat că Cristian Popescu Piedone ar fi interesat să candideze la Primăria Generală a Capitalei, PUSL a emis un comunicat de presă prin care zvonul este dezmințit. Mai mult, sunt aduse lămuriri despre candidații stabiliți deja pentru susținere atât la Capitală, cât și la unele dintre sectoare.

“Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL și primar al Sectorului 5 din București, este dedicat cetățenilor din sectorul pe care îl conduce, conform Realitatea PLUS.

Biroul Executiv al PUSL a adoptat o decizie privind susținerea doamnei senator Gabriela Firea pentru a candida la poziția de Primar General al Capitalei.

Acestă decizie este valabilă până la finalizarea anchetei referitoare la implicarea, sau nu, a doamnei Gabriela Firea în scandalul căminelor  de bătrâni.

PUSL are în prezent pregătiți candidați pentru alegerile locale din București: la Sectorul 3, domnul Liviu Negoiță, la Sectorul 5, domnul Cristian Popescu Piedone, respectiv la Sectorul 6, domnul Bogdan Pintileasa. Pentru Sectorul 4 există o alianță electorală între PUSL și PSD pentru susținerea actualului primar PSD al Sectorului 4, Daniel Băluță.”, se arată în comunicatul emis de PUSL.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentCare sunt numele vehiculate din partea fiecărui partid pentru Primăria Capitalei – Cine va face alianță pentru a-l da jos pe Nicușor Dan
Articolul următorDosarul Revoluției. Detalii incredibile din anchetă: cum încearcă să-l scape avocații pe Ion Iliescu