Președintele PER, Dănuț Pop, acuză că sistemul de justiție îl apără pe fostul procuror Mircea Negulescu, acuzat că a fabricat probe în dosarul Cosma.

Potrivit deciziei ICCJ, Mircea Negulescu, cunoscut ca „Portocală”, a fost achitat pentru săvârşirea infracţiunilor de cercetare abuzivă, influenţarea declaraţiilor martorilor şi participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare sub modalitatea instigării în formă continuată.

Mai clar, a “fabricat” probe şi a obligat persoane să facă denunţuri şi declaraţii mincinoase într-un dosar.

Faptul ca ICCJ a decis să îl achite pe acest infractor, acest răufăcător al Justiției din România, agent de fabricat dosare, este dovada că sistemul îl apără. Nu cred că există nicio șansă ca România să corecteze cursul infăpturii Justiției! Chiar dacă nu este o decizie definitivă, este o zi tristă pentru ceea ce se promovează a fi independența puterii judecătorești. Executanții lui Kovesii colcăie încă!

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentMaia Sandu, vizită la București. Întrevederi cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Nicolae Ciucă
Articolul următorCaracatița din construcții – acuzații de CARTEL. Ministrul Grindeanu, fără replică – Ediție bombă Culisele statului paralel, ora 18